Advertentie plaatsen

Over de Nederlandse online tweedehands markt

Bent u op zoek naar een gebruikte auto of motor? Bij ZoekEenOccasion kunt u 24uur per dag bladeren door het occasionaanbod dat door een groot aantal particulieren, garagehouders en dealers dagelijks wordt bijgewerkt. Bovendien kunt u als particulier gemakkelijk en geheel kosteloos uw occasion op de site aanbieden.

Vanaf de homepage kunt u gemakkelijk zoeken in het complete occasion aanbod of u kunt via het bovenste menu 'zoeken' uitgebreid zoeken inclusief postcode en afstand. Wilt u meer informatie over een object hebben dan kunt u simpel de adverteerder bereiken via het contactformulier, het e-mailadres of het genoemde telefoonnummer.

Bedrijven en dealers kunnen tegen betaling van Euro 95,= per jaar hun volledige occasionaanbod handmatig of via een koppeling met een Dealer Management Systeem op ZoekEenOccasion aanbieden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Hoe plaatst u een occasion op ZoekEenOccasion.nl?
1. Klik in het bovenste menu op 'registreren' of 'menu'
1. U moet nu inloggen met uw gegevens of éénmalig registreren
2. Klik op de button 'Auto toevoegen' of 'Motor toevoegen'
4. Nu kunt u de advertentietekst ingeven en foto's plaatsen.


** Service voor Zakelijke gebruikers **
Voor zakelijke aanbieders van occasions op ZoekEenOccasion hebben wij een aantal zeer interessante mogelijkheden:

1. Occasion Viewer
Met de occasion viewer wordt automatisch uw aanbod op ZoekEenOccasion real-time op uw eigen website getoond, zo hoeft u uw occasions alleen op ZoekEenOccasion te plaatsen waarna ze zowel op ZoekEenOccasion als op uw eigen site verschijnen. Ook aanpassingen in uw occasionaanbod worden direct op beide site’s zichtbaar. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het overzicht op uw eigen site voldoet aan uw huisstijl.
Deze service is voor bedrijven met minimaal 75 occasions geheel kosteloos. De Occasion Viewer bestaat uit een php of html code welke gemakkelijk op uw website geplaatst kan worden. Het grote voordeel is dat u niet op verschillende sites uw aanbod hoeft bij te werken.

2. Doorsturen gegevens
Indien u over een database beschikt met uw eigen occasion aanbod, dan is het in de meeste gevallen mogelijk dat u xml berichten met uw occasions naar ons verstuurd of voor ons klaarzet zodat ons systeem deze kan importeren in onze database. Zodoende kunt u een koppeling realiseren tussen uw occasionaanbod en de ZoekEenOccasion database. De occasions welke in uw database voorkomen zullen zo automatisch getoond worden op ZoekEenOccasion. Let wel, u dient zelf zorg te dragen voor het verzenden / klaarzetten van de xml bestanden met occasions, uiteraard kunnen wij u wel adviseren. Beschikt u over minimaal 100 occasions dan is deze service geheel kosteloos.

Heeft u vragen over over de Occasion Viewer of het doorsturen van gegevens (data-koppeling) dan kunt u ons per e-mail bereiken.

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord